DİYARBAKIR / SUR - Tevfik Fikret Ortaokulu

Haz

Okulumuzda ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum ) projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinliklerimize öğrencilerimizin yoğun katılımı oldu. Kedi evi tasarımlarımız göz kamaştırdı.

Hz.Süleyman Cami ve Müze gezisi düzenlendi.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Günün anlam ve önemini içeren konuşma yapıldı, şiirler okundu. Öğrencilerimiz için çeşitli yarışmalar düzenlendi.

OKUL SPORLARINDA FUTSAL YILDIZ KADINLARDA İLDE 2. OLDUK

Nis

Okul Oryantiring Takımımız 2. Oldu.

Mrt

Okulumuz, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen folklor yarışmasında 4. oldu.

May

Okulumuz Matematik öğretmenlerinden Mehmet Salih BİLEN'in yürüttüğü Games İn Maths E-Twinning Çalışması tüm hızıyla devam ediyor...

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi.

Kas

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Süleyman ASLAN öğrencileriyle derste yaptığı altı ayrı konu içeren Toplum
Hizmeti çalışmalarını yemekle ödüllendirdi. Ödüllendirilen öğrenciler bu altı başlıktan biri olan Çevre Temizliği ve Koruma konusunda başarılı çalımalar yapan öğrencilerdi.

Kas

Okulumuza proje kapsamında ziyarete gelen Diyarbakır Müzesi çalışanları Abdullah YILDIRIM, Muhittin DEMİRPOLAT ve Gökçe ALKAN'a ilgilerinden dolayı Tevfik Fikret ailesi olarak teşekkür ederiz.

Yaptıkları seminerde öğrencilerimize;

• Diyarbakır'daki tarihi eserleri,
  • Diyarbakır tarihini,
  • İlk yerleşim yerini (Kürtik Tepe),
  • Arkeolojik kazıların yapılışını,
  • Eski paralar nasıl yapılır bilgisini paylaştılar.

Halk Eğitim ve Dicle Üniversitesi İşbirliği İle Düzenlenen Tiyatro Etkinliği

KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI BİRİNCİLERİMİZE HEDİYELERİ VERİLDİ

Nis

KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI BİRİNCİLERİMİZE HEDİYELERİ VERİLDİ.